Gakpo verklapt kleedkamergeheim van PSV: Ik weet niet of ik dit kan zeggen...

Gakpo verklapt kleedkamergeheim van PSV: "Ik weet niet of ik dit kan zeggen..."

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 16:05wo 01-12-2021 om 16:05

Cody Gakpo heeft bij Tiki Taka Touzani een kleedkamergeheim van PSV verklapt. De spelers van de Eindhovenaren worden na de wedstrijd soms getrakteerd op hamburgers.

Gakpo krijgt van Soufiane Touzani de vraag of hij weleens een 'cheatday' heeft. "Ik weet niet of ik dit kan zeggen...", twijfelt de geboren Eindhovenaar in eerste instantie. "Soms staat er na de wedstrijd bij PSV wat lekkers in de kleedkamer. Een hamburger of zo. Dan hap ik wel toe", vertelt Gakpo lachend.

De 22-jarige linksbuiten, die momenteel kampt met een enkelblessure, werd afgelopen zomer in verband gebracht met Bayern München. "Ik heb dat ook gehoord, maar meer weet ik niet", stelt Gakpo, die komende zomer oren lijkt te hebben naar een transfer. "Ik denk dat ik er wel klaar voor ben, maar ik wil het wel goed afsluiten in Eindhoven. Kampioen worden is het doel."

"Ik hoop dat mijn plafond bij de grote clubs ligt", vervolgt de viervoudig international. "Nu moet ik gewoon hard blijven werken en gefocust blijven om alles uit mezelf te halen. Hopelijk kom ik dan bij de wereldtop."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws