Talpa bevestigt nieuw avontuur Derksen, Genee, Van der Gijp en eerste gasten

Talpa bevestigt nieuw avontuur Derksen, Genee, Van der Gijp en eerste gasten

01-12-2021 21:02
49

Het hoge woord is eruit bij Talpa, dat de lancering van VI Vandaag woensdag heeft bevestigd. De nieuwe dagelijkse show van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zal vanaf maandag 10 januari op SBS6 te zien zijn.

Dat de drie aan een nieuwe show bezig waren, die over meer zou gaan dan alleen voetbal, was al langer bekend. Die plannen worden na de jaarwisseling werkelijkheid, laat Marco 'Directeurtje' Louwerens namens Talpa weten in een statement. 'VI Vandaag is voor mij een bijzondere maar toch ook logische volgende stap met Johan, René en Wilfred', klinkt het. 'Wil je echt boven op de bal zitten, dan is een dagelijkse show het juiste vehikel. Altijd met hun unieke kijk op de wereld, humor, de nodige relativering, maar ook altijd met een ongezouten mening en authentiek. Een spannende nieuwe stap voor SBS6, waar ik me enorm op verheug.'

VI Vandaag zal ook gasten van buiten de voetbalwereld uitnodigen. Politiek verslaggever Sam Hagens, scheidsrechter Bas Nijhuis, Amerika-deskundige Raymond Mens en Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam namen al vaker plaats in de studio en zullen dat ook in de nieuwe setting doen. Özcan Akyol, Leonie ter Braak, Bram Moszkowicz, Fred Teeven, Chatilla van Grinsven en Wouter de Vries zullen te zien zijn als tafelgasten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie