Tadic lyrisch: 'Door Ten Hag lopen wij altijd een stap voor op tegenstander'

Tadic lyrisch: 'Door Ten Hag lopen wij altijd een stap voor op tegenstander'

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 12:46wo 08-12-2021 om 12:46

Dusan Tadic heeft louter mooie woorden over voor Erik ten Hag. De 33-jarige aanvaller vindt dat de Ajax-coach zich kan meten met de beste trainers ter wereld.

"Onze trainer is geweldig", zegt de aanvoerder van de Amsterdammers tegen The Telegraph. "Hij is zonder twijfel één van de beste ter wereld. Hij is geobsedeerd door voetbal. Het is het enige waar hij aan denkt, dat weet ik zeker. Zo iemand heb je ook nodig als je wil dat je club bij de beste van de wereld hoort."

Tadic roemt de tactische keuzes van Ten Hag. "Het is heel indrukwekkend hoe hij altijd een oplossing heeft als het niet loopt. Dat is zo fijn. Het geeft ons als spelers het gevoel dat we altijd een stap voorlopen op de tegenstander. Ten Hag is een tactisch meesterbrein, maar ook goed in de omgang."

"Iedereen bij Ajax is blij dat hij eerder dit jaar bijtekende tot medio 2023", vervolgt de Serviër. "Ik hoop dat hij nog vele jaren blijft. Ten Hag weet dat de topclubs hem in de gaten houden. Het zou me niet verbazen als hij uiteindelijk bij een van de grootste clubs van de wereld terechtkomt."

The Telegraph meldt dat Ten Hag op een shortlist staat van Manchester City, terwijl Manchester United met Ralf Rangnick zelfs bewust een interim-manager aanstelde in de hoop dat de Ajax-coach komende zomer beschikbaar is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Ten Hag bezig aan zijn laatste seizoen bij Ajax?

Ja
55%
Nee
45%
(3595 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws