Vitesse-exit niet uitgesloten in januari: 'Hoop dat we hem kunnen houden'

Vitesse-exit niet uitgesloten in januari: 'Hoop dat we hem kunnen houden'

20-12-2021 20:17
24

Een winters vertrek van Riechedly Bazoer bij Vitesse is niet uitgesloten. Volgens de 25-jarige verdediger annex middenvelder wordt er 'hier en daar getrokken' aan hem.

Bazoer leek vorige zomer al te vertrekken bij Vitesse, maar de geboren Utrechter bleef uiteindelijk bij Vitesse. Voor de camera van Omroep Gelderland krijgt hij vragen over de aankomende transferperiode. "Ik heb het echt heel erg naar mijn zin bij Vitesse", begint de Oranje-international. "Ik voel me goed en sinds de trainer (Thomas Letsch, red.) is aangesteld zit ik in een goede flow. Je weet alleen nooit hoe het loopt in de voetballerij."

"Ik heb tot komende zomer een contract en in de voetballerij kan het heel snel gaan", vervolgt Bazoer. "Maar nogmaals, ik ben heel erg tevreden bij Vitesse. Of er concrete belangstelling is? Ja, er wordt hier en daar wel wat aan me getrokken. We gaan het zien. Ik ga geen overhaaste beslissingen nemen, omdat ik weet wat ik hier heb. Dat vertelde ik vorig seizoen ook al. Alles moet kloppen, het is zeker geen straf om het seizoen af te maken bij Vitesse."

Trainer Letsch verwacht dat hij na de winterstop gewoon nog kan beschikken over Bazoer. "Ik denk niet dat hij in de komende periode al vertrekt. Dat verwacht ik wel aan het einde van het seizoen. Hij heeft het hier goed. Ik hoop dat we hem kunnen houden."