Slot hoort van 'afgeketste' Feyenoord-transfer: Oh, dat wist ik niet eens

Slot hoort van 'afgeketste' Feyenoord-transfer: "Oh, dat wist ik niet eens"

21-12-2021 16:01 Laatste update: 16:03
62

Arne Slot kreeg dinsdagmiddag op de persconferentie in De Kuip te horen dat Feyenoord de komst van Manchester United-aanvaller Amad Diallo vermoedelijk kan vergeten. Heel erg leek de trainer dat niet te vinden.

Diallo was afgelopen zomer op weg naar Feyenoord, totdat een blessure op het allerlaatste moment roet in het Rotterdamse eten gooide. Nu lijkt ook een wintertransfer van de baan. "Oh, dat wist ik niet eens", reageert Slot met een glimlach op de persconferentie in De Kuip.

"Dat zegt dan misschien iets over hoe ik daar mee bezig ben en over onze interesse in hem", vervolgt de Feyenoord-trainer daags voor de laatste competitiewedstrijd van 2021, uit tegen sc Heerenveen. "Op dit moment, moet ik er dan achteraan zeggen."

Feyenoord-vertrekkers
Slot laat zich ook uit over de toekomst van een aantal spelers die op dit moment weinig speeltijd krijgen. "We zullen heel scherp en kritisch moeten kijken naar hoeveel spelers we kunnen laten gaan. Uiteindelijk staat er maar één belang voorop en dat is dat van Feyenoord."

"Elke speler zit best dicht bij speeltijd, gezien het lage aantal opties dat we dit seizoen hebben. Er zijn wel één of twee spelers waarbij we open zouden kunnen staan voor een vertrek." Slot neemt Mark Diemers als voorbeeld voor het dilemma. "Zo'n speler kunnen we niet zomaar verhuren of verkopen als er geen vervanger is."