'Spelers die niet verder willen met de trainer, kunnen hun contract inleveren'

'Spelers die niet verder willen met de trainer, kunnen hun contract inleveren'

23-12-2021 14:50
42

Oorlogstaal in Venlo: spelers die niet verder willen met trainer Jos Luhukay, kunnen hun VVV-contract inleveren. Dat maakt directeur Marco Bogers duidelijk.

Een deel van de selectie keerde zich vorige week tegen Luhukay, die werd overvallen door de onvrede. "Zes maanden lang is er nog niemand naar me toegekomen", zei hij tegen ESPN. De clubleiding schaart zich volledig achter de trainer. "Spelers die niet verder willen met Jos Luhukay, kunnen hun contract inleveren", zegt Bogers op L1 Radio.

De VVV-directeur heeft de spelersgroep toegesproken. "Hier blijft het zeker niet bij. We onderzoeken waar de onrust zit en we gaan maatregelen nemen. Het uiten van de onvrede tegen de pers vind ik verwerpelijk, van een bijzonder laag niveau. We zitten in een veranderproces, in een cultuuromslag. Als er mensen zijn die niet mee willen, zullen we niet schromen om maatregelen te nemen."

Luhukay nam in het voorjaar het roer over van Hans de Koning, maar kon VVV niet meer behoeden voor degradatie. Nu staat de Venlose club twaalfde in de Keuken Kampioen Divisie. De trainer krijgt het volledige vertrouwen van Bogers. "Spelers bij VVV moeten dankbaar zijn dat ze met een trainer kunnen werken die in Duitsland zo succesvol is geweest."