'SC Heerenveen wijst eerste bod van Feyenoord op Veerman af'

'SC Heerenveen wijst eerste bod van Feyenoord op Veerman af'

29-12-2021 13:55
228

Het spel is op de wagen: sc Heerenveen heeft een eerste bod van Feyenoord op Joey Veerman afgeslagen. Dat meldt het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt. 

Feyenoord wil Veerman liever vandaag dan morgen overnemen van Heerenveen en heeft inmiddels op de spelmaker geboden, maar het bedrag is voor de club uit Friesland te laag. Wil Heerenveen meewerken aan een transfer van Veerman, dan moet Feyenoord meer geld op tafel leggen. De Rotterdamse club heeft inmiddels een tweede bod gedaan. De hoogte van de bedragen zijn niet bekend.

Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen bevestigde onlangs in De Telegraaf dat Feyenoord geïnteresseerd is in Veerman. "Als ze acht miljoen gaan vragen aan Feyenoord wordt het moeilijk. Net als voor AZ, dat eveneens vergaande belangstelling had. Dat weet Heerenveen ook, omdat ze de bedragen niet kregen. Daarom is hij afgelopen zomer niet weggegaan. Maar nu moet hij weg en dat weten ze ook. Daarom willen Heerenveen meewerken aan een transfer. Maar voor hoeveel? Joey wil sowieso een stap maken. Ik denk dat Feyenoord heel goed bij hem past."

In het geruchtencircuit werden ook AZ en PSV als mogelijk geïnteresseerde clubs voor Veerman genoemd. Zijn contract loopt in de zomer van 2024 af.