The Telegraph: Tuchel straft Lukaku na veelbesproken interview met Sky Italia

The Telegraph: Tuchel straft Lukaku na veelbesproken interview met Sky Italia

01-01-2022 23:18
24

Chelsea-manager Thomas Tuchel denkt erover na om Romelu Lukaku te straffen na zijn opmerkelijke interview met Sky Sport Italia. De Belgische spits gaf aan niet tevreden te zijn in Londen en uit kritiek op de speelwijze van The Blues.

Tuchel denkt er daarom serieus over na om Lukaku buiten de selectie te laten voor de topper tegen Liverpool van zondag, meldt The Telegraph. "Ik ben niet gelukkig met de huidige situatie bij Chelsea", zo liet Lukaku optekenen. "Thomas Tuchel heeft besloten in een ander systeem te spelen (3-4-1-2, red.). Ik zal niet opgeven, want ik ben een professional. Maar ik ben er niet blij mee."

De spits hoopt terug te kunnen keren bij Internazionale. "Ik wil sorry zeggen tegen de Inter-fans. Wat jullie voor me betekend hebben zal me altijd bij blijven", aldus Lukaku. Chelsea-manager Tuchel is niet blij met het interview van de Belg. "Als je zo'n grote speler bent als Lukaku, dan moet je weten dat zulke woorden impact hebben", zo liet de Duitser weten op de persconferentie voor de topper.

Chelsea en Liverpool trappen zondag om 17.30 uur af op Stamford Bridge.