'Achttienjarige talenten mogen zichzelf laten zien op PSV-trainingskamp'

'Achttienjarige talenten mogen zichzelf laten zien op PSV-trainingskamp'

2 januari - 18:33 Laatste update: 18:38
Eredivisie 59 Reacties

Roger Schmidt gaat meerdere talenten meenemen op het PSV-trainingskamp in Spanje. Het Eindhovens Dagblad meldt dat onder meer Johan Bakayoko (foto) en Jenson Seelt met de A-selectie op het vliegtuig zullen stappen.

In de komende week belegt PSV een trainingskamp in Spanje. Er zijn volgens het ED nog geen 'aanwijzingen' dat het niet doorgaat, zoals bij Feyenoord. De lokale krant weet ook te melden dat talenten Bakayoko en Seelt (allebei achttien jaar oud) in ieder geval meegaan. Trainer Schmidt maakte eerder al bekend dat hetzelfde geldt voor Fodé Fofana.

Bakayoko is een rechtsbuiten, Seelt een centrale verdediger. De twee spelen hun wedstrijden in Jong PSV en zaten allebei één keer in de wedstrijdselectie van de hoofdmacht. Tot een debuut kwam het echter nog niet. Het ED sluit niet uit dat Schmidt nog meer talenten selecteert voor het trainingskamp. De verwachting is dat maandag duidelijk wordt wie er allemaal op het vliegtuig naar Spanje stappen.

Tussen 4 en 10 januari verblijft PSV in het Spaanse Marbella. Daar speelt de ploeg ook een oefenwedstrijd tegen Karlsruher SC, de nummer tien van de Tweede Bundesliga.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s