Haye zag boodschap voor hem op WK Darts: 'Ik moest er wel om lachen'

Haye zag boodschap voor hem op WK Darts: 'Ik moest er wel om lachen'

02-01-2022 18:55 Laatste update: 18:56
27

Thom Haye bevestigt dat hij een contractaanbod van NAC Breda heeft afgewezen. De vedette van De Parel van het Zuiden hoefde naar eigen zeggen niet lang na te denken over de aanbieding.

Vlak voor de jaarwisseling kwam naar buiten dat Haye, die tot medio 2023 vastligt in Breda, een contractaanbieding van NAC had afgewezen. Voor de camera van ESPN bevestigt de controleur dat. "Ik heb een tijdje terug een aanbieding gehad, dat klopt. Ik heb er wel naar gekeken, maar het was wel iets waarbij ik vrij snel wist dat ik er niet over na hoefde te denken."

"Met het perspectief op de toekomst zou het aanbod wel wat meer inhoud moeten hebben voor mij", vervolgt Haye. "Het was de eerste aanbieding van NAC, dus in principe is er niks aan de hand. Ik ga gewoon zo verder."

Tijdens het WK Darts riepen NAC-fans Haye op om bij te tekenen, via een bordje met tekst. De geboren Amsterdammer heeft dat ook gezien. "Ik kreeg het doorgestuurd en dacht eerst dat het een grapje was. Maar toen ging ik het uitzoeken en kreeg ik er nog meer gestuurd. Ik heb er wel om moeten lachen."