Update: ook Veerman-nieuws uit Friesland, '6 miljoen, PSV en Heerenveen akkoord'

Update: ook Veerman-nieuws uit Friesland, '6 miljoen, PSV en Heerenveen akkoord'

03-01-2022 23:28 Laatste update: 23:26
376

De ontwikkelingen rondom Joey Veerman zijn volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International in een stroomversnelling geraakt. PSV heeft een 'stevig bod' neergelegd bij sc Heerenveen en hoopt de transfer zelfs deze week af te ronden, klinkt het.

Beide media spreken over een bod van circa 5,5 miljoen euro. PSV gaat deze week op trainingskamp in Spanje en hoopt Veerman dan al tot zijn beschikking te hebben, klinkt het. Volgens het ED kan het ook geïnteresseerde Feyenoord maximaal vier miljoen euro bieden en hoopt het kapitaalkrachtiger PSV dinsdag al op een akkoord. VI weet te melden dat Veerman al met PSV-trainer Roger Schmidt heeft gesproken.

Wedden

Meer odds

Het doorverkooppercentage bij een eventuele vervolgtransfer lijkt het laatste struikelblok te zijn. Veerman ligt nog tot 2024 vast in het Abe Lenstra Stadion, maar wil graag de overstap naar PSV maken. De Friezen gingen afgelopen zomer nog voor een transfer naar AZ liggen, maar zijn nu wel bereid om mee te werken.

Schmidt is gecharmeerd van Veerman en wil de Volendammer graag naar Eindhoven halen. Als de transfer eenmaal rond is, heeft PSV weer wat extra mogelijkheden op het middenveld, zodra Ibrahim Sangaré naar de Afrika Cup is.

Update: Volgens de Leeuwarder Courant is de transfer bijna in kannen en kruiken. PSV en Heerenveen lijken uiteindelijk te zijn uitgekomen op zes miljoen euro, plus een doorverkooppercentage. Witte rook uit Eindhoven zal spoedig volgen.