Overal waar ik kom wordt gezegd dat ik een moeilijke jongen ben

"Overal waar ik kom wordt gezegd dat ik een moeilijke jongen ben"

05-01-2022 18:25
66

Bilal Ould-Chikh is pas 24 jaar oud, maar heeft al een aantal clubs achter zijn naam staan. Het stempel 'lastige jongen' vindt de kersverse aanwinst van FC Volendam onterecht.

Ould-Chikh tekende vorige week voor anderhalf jaar bij Volendam en gaat samenspelen met zijn broertje Walid. Hij benadrukt geen lastige jongen te zijn. "Ik heb met Ten Hag en Schreuder gewerkt, je mag het vragen aan ze. Dat zijn grote en goede trainers in Nederland, toch? Vraag maar aan ze of ik lastig ben. Dat kunnen ze je wel vertellen", zegt Ould-Chikh voor de camera van ESPN.

Wedden

Meer odds

"Maar het is makkelijk om iemand een stempel te geven. Zeker in Nederland. Overal waar ik kom wordt gezegd dat ik een moeilijke jongen ben. Hebben ze met je samengewerkt? Nee. Maar roepen ze 'moeilijke jongen'? Ja. Ik vind het jammer. Je moet eerst een persoon leren kennen en met hem samenwerken voor je een oordeel hebt", zegt Ould-Chikh.

"Ik ben 24 en natuurlijk heb i kfouten gemaakt, maar dat hoort erbij. Als je fouten maakt als jonge speler, word je meteen afgestraft. Ik ben nu ouder en wat verstandiger."