Mooie woorden voor Van Dijk: 'Hij bezocht onze kleedkamer, hij is een gentleman'

9 januari om 20:58

Virgil van Dijk heeft zich geliefd gemaakt bij Shrewsbury Town FC. Nadat Liverpool zondag tegen de League One-club speelde, bezocht Van Dijk de kleedkamer van de tegenstander om een praatje te maken.

In de FA Cup won Liverpool met 4-1 van Shrewsbury. Het duurde echter lang voordat The Reds op gang kwamen. Dat was voor Van Dijk reden om na de wedstrijd een bezoek te brengen aan de kleedkamer van Shrewsbury, onthult manager Steve Cotterill tegenover persbureau PA. "Virgil kwam bij ons langs in de kleedkamer. Daar feliciteerde hij iedereen, terwijl hij zijn shirt mee had genomen."

De actie komt Van Dijk op lof van Cotterill te staan. "Hij is niet alleen een topspeler, hij is een gentleman", vindt de coach van Shrewsbury. "Het was een zeer goede ervaring voor onze spelers vandaag (zondag, red.)"

Van Dijk stond de hele wedstrijd op het veld tegen Shrewsbury. Door de overwinning gaat de ploeg van Jürgen Klopp door in de FA Cup. Het is nog niet duidelijk wie de tegenstander van Liverpool in de volgende ronde is.