'Rode' Lang: "Trouwens, alles wat nadien verschenen is, is niet waar"

11 januari om 08:58

Mocht Noa Lang een boete krijgen vanwege zijn rode kaart tegen Cercle Brugge, dan accepteert hij die niet. De Nederlandse aanvaller van Club Brugge was gefrustreerd en kreeg na afloop zijn tweede gele kaart.

Lang zat geen moment in de wedstrijd en incasseerde al in de eerste helft zijn eerste gele kaart, om na de wedstrijd ook zijn tweede te krijgen. Naar verluidt trok Lang een beeltenis van het logo van Cercle Brugge van de muur getrokken zou hebben.

Wat als de club hem een boete geeft? "Dan ga ik niet akkoord. Trouwens, alles wat nadien verschenen is, is niet waar. Het was géén logo van Cercle. Nee, ik blijf lekker mezelf. Ik ga me niet voor iemand aanpassen. Sorry", zegt Lang tegen Het Laatste Nieuws

Lang erkent dat hij soms wat slimmer kan zijn. "Maar dit is een beetje hoe ik ben. En dat heeft me gebracht waar ik nu sta. Ik vond het overigens een beetje zielig hoe ik in die laatste wedstrijd nog rood kreeg. Omdat ik mijn duim had opgestoken... Ach, ik krijg, denk ik, sneller een kaart dan iemand anders. Dat zal ook wel door mezelf komen."