Koploper FC Volendam haalt verdedigende versterking op bij FC Utrecht

Koploper FC Volendam haalt verdedigende versterking op bij FC Utrecht

Transfernieuws uit Volendam en Utrecht: Keuken Kampioen Divisie-koploper FC Volendam gaat zich versterken met Benaissa Benamar. De verdediger wordt gehuurd van FC Utrecht.

Naast Volendam was ook Almere City geïnteresseerd in Benamar en daarnaast genoot hij belangstelling uit het buitenland, zo meldde VP vorige week al. Het Andere Oranje heeft uiteindelijk de strijd gewonnen en neemt Benamar op huurbasis over. Daarmee slaat de KKD-koploper een belangrijke slag in de strijd om promotie naar de Eredivisie. Benamar stond al langer op het lijstje van technisch directeur Jasper van Leeuwen van Volendam.

Benamar heeft bij Utrecht nog een contract tot de zomer van 2023. Daarin staat een optie om de verbintenis met twee jaar te verlengen. Benamar stapte vorig jaar januari over naar Utrecht. De club haalde hem op bij Telstar, waar hij veel indruk maakte.

Volendam is na 21 wedstrijden de trotse koploper in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Wim Jonk heeft 48 punten, zes meer dan nummer twee Excelsior, dat nog wel een wedstrijd tegoed heeft.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s