Hulshoff (Feyenoord) in beeld voor trainerspositie Go Ahead Eagles

Hulshoff (Feyenoord) in beeld voor trainerspositie Go Ahead Eagles

24 januari - 10:45 Laatste update: 10:45
Eredivisie 15 Reacties

Sipke Hulshoff is in beeld om de nieuwe trainer te worden van Go Ahead Eagles. Bronnen rondom Feyenoord laten weten dat de trainer van Jong Feyenoord een serieuze kandidaat is om na dit seizoen Kees van Wonderen op te volgen.

Go Ahead neemt na dit seizoen afscheid van Van Wonderen, zo werd in december bekend. Waar zijn toekomst ligt, is nog niet duidelijk. Go Ahead is de zoektocht naar een opvolger begonnen en Hulshoff is een van de kandidaten die in beeld is. Aan de andere kant is Feyenoord tevreden over de samenwerking met Hulshoff en de clubleiding wil dan ook graag langer met hem door.

Hulshoff (45) is sinds afgelopen zomer in dienst bij Feyenoord, waar hij de leiding heeft over het beloftenelftal. Hulshoff was daarvoor assistent-trainer van Wim Jonk bij FC Volendam en daarvoor werkzaam bij SC Cambuur, waar hij zowel assistent als interim-trainer was.

Technisch manager Paul Bosvelt van Go Ahead liet onlangs aan VP weten dat de zoektocht naar een opvolger voor Van Wonderen al begonnen is. "We kijken goed om ons heen naar een geschikte opvolger. Eén van de pijlers in het beleid is dat we als club proberen waarde op het veld te creëren en spelers te ontwikkelen zodat ze een mooie transfer kunnen maken. We zoeken dus een trainer die ook aandacht heeft voor het spelers beter maken, goed kan managen, representatief en ambitieus is en in het algemeen graag bij Go Ahead Eagles wil werken."

Zaakwaarnemer Melvin Plet was niet bereikbaar voor commentaar.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s