Hofs weer betrokken bij eerste elftal Vitesse: 'Compliment dat ze bij me uitkomen'

Hofs weer betrokken bij eerste elftal Vitesse: 'Compliment dat ze bij me uitkomen'

Gepubliceerd: vrijdag 14 januari 2022 om 10:38vr 14-01-2022 om 10:38

Nicky Hofs meldt zich na drie jaar weer bij het eerste elftal van Vitesse. De enkelvoudig Oranje-international zal tot het einde van het seizoen fungeren als assistent van trainer Thomas Letsch, hebben de Arnhemmers vrijdagochtend bekendgemaakt via de officiële kanalen.

Vitesse zag in de eerste seizoenshelft Dick Schreuder naar PEC Zwolle vertrekken en was al langere tijd op zoek naar een nieuwe assistent-trainer. De nummer vier van de Eredivisie heeft nu gekozen voor een interne oplossing. Hofs zat tot 2019 al bij de technische staf van de hoofdmacht, nam vervolgens de O21 onder zijn hoede, maar schuift nu weer door.

Zaterdag zal hij dus weer in de dug-out zitten tijdens de wedstrijd tegen zijn oude club Feyenoord. "De club was op zoek naar een assistent-trainer en het is een compliment dat ze weer bij mij zijn uitgekomen. En als ik de club kan helpen, dan doe ik dat graag", laat hij weten aan de clubkanalen. "Mijn eerste periode als assistent bij het eerste elftal is uitstekend bevallen. Ik hoop met mijn inzichten en benaderingswijze richting de spelers weer van waarde te zijn voor zowel de staf als het team."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws