Verwachtingen rond 'topclub' Feyenoord: 'Kunnen ze meedoen om kampioenschap'

Verwachtingen rond 'topclub' Feyenoord: 'Kunnen ze meedoen om kampioenschap'

15-01-2022 09:36 Laatste update: 10:13
106

Abdenasser El Khayati denkt dat Feyenoord serieus mee kan strijden om de titel in de Eredivisie, wanneer het de eerste vijf wedstrijden na de winterstop winnend weet af te sluiten. De voormalig ADO Den Haag-middenvelder stelt dat de Rotterdamse club nog steeds bij de top van Nederland hoort.

Feyenoord begint zaterdag aan de tweede seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. "Het is moeilijk om te zeggen", zo vertelt El Khayati aan tafel bij FC Rijnmond over de titelkansen van Feyenoord. "Ze spelen een moeilijke wedstrijd tegen Vitesse en daarna krijgen ze vier ploegen uit het rechterrijtje. Als je die goed doorkomt, vijftien uit vijf? Feyenoord is ook gewoon een topclub, dus dat mogen we gewoon zeggen. Dan denk ik dat ze zeker mee kunnen doen om het kampioenschap."

De club roerde zich de afgelopen dagen met succes op de transfermarkt. Cole Bassett, een Amerikaanse middenvelder, komt de selectie versterken. Opvallend, zo vindt El Khayati. "Er zijn toch al genoeg middenvelders op dit moment? Met Aursnes, Til, Kökcü en Toornstra die je overal kan opstellen. Al kan wat extra kwaliteit erbij nooit kwaad natuurlijk."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie