Update: Brugge lijkt aanwinst van zes miljoen toch binnen te hebben na twijfels

Update: Brugge lijkt aanwinst van zes miljoen toch binnen te hebben na twijfels

25 januari - 13:07 Laatste update: 13:00
Jupiler Pro League 47 Reacties

Club Brugge staat op het punt om de tweede winterversterking binnen te halen. De club heeft bijna een deal met Bologna over Andreas Skov Olsen, meldt Het Laatste Nieuws.

De Belgische krant schrijft dat Club Brugge en Bologna een akkoord naderen over Olsen, die ongeveer vijf à zes miljoen euro zou moeten kosten. Daarmee is Olsen de tweede winteraankoop van de Belgische club: Tajon Buchanan was de eerste.

Olsen (22) speelde tot de zomer van 2019 bij het Deense FC Nordsjaelland, waarna Bologa hem oppikte. Ook Ajax en PSV werden in die periode met hem in verband gebracht. Olsen kwam bij Bologna tot 69 competitiewedstrijden (44 invalbeurten), waarin hij drie goals wist te maken.

Club Brugge gaat nu met Olsen aan de haal en troeft een aantal clubs af, want volgens HLN hadden ook Hertha BSC, Torino en FC Kopenhagen belangstelling.

Update: Andreas Skov Olsen maakt 'gewoon' de overstap naar Club Brugge. De Deen had naar verluidt twijfels over de speelstijl van de topclub uit België, maar die zijn overwonnen en dus lijkt het erop dat zijn komst snel aangekondigd wordt, melden Deense media.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s