'Feyenoord-hooligans vallen onder de ogen van sportende kinderen Utrecht-fans aan'

'Feyenoord-hooligans vallen onder de ogen van sportende kinderen Utrecht-fans aan'

17-01-2022 22:26
188

Afgelopen woensdag is het tot een clash gekomen tussen supporters van FC Utrecht en Feyenoord in de Domstad. De Rotterdammers belaagden de harde kern van Utrecht toen zij naast een sportveld met sportende kinderen aan het trainen waren.

In een garage in Utrecht, naast een sportveld van een voetbalclub, waren aanhangers van Utrecht aan het trainen. Op dat moment werden zij verrast door een groep Feyenoorders, zo schrijft het Algemeen Dagblad. De Rotterdamse hooligans, die ook onschuldige mensen aanvielen, delen rake klappen uit en stichten brand. Daarnaast maakten ze een aantal bokshandschoenen en kleding buit.

Twee teams van de onder 17 van UVV, de naastgelegen voetbalvereniging, waren op dat moment aan het trainen en zijn erg geschrokken. "Zoiets gaat je niet in de koude kleren zitten", zegt voorzitter Sander van Waveren tegen de krant. "Het was een heftig incident. Zoiets zijn we niet gewend natuurlijk."

Er zijn geen aanhoudingen verricht. Toen de politie ter plaatse kwam, was een groot deel van de Feyenoord-hooligans al gevlucht. De Utrechters wilden geen aangifte doen.