VI: PEC wil na een half jaar al afscheid nemen van twee zomeraanwinsten

VI: PEC wil na een half jaar al afscheid nemen van twee zomeraanwinsten

PEC Zwolle wil verder zonder Leandro Fernandes en Mark Pabai. Dat schrijft Voetbal International. De twee trainen sinds de winterstop al niet meer mee met de eerste selectie.

Dat de Blauwvingers nu alweer van Fernandes en Pabai af willen, is opvallend. In de zomer werden de twee nog als aanwinsten gepresenteerd: de eerste werd na personele problemen transfervrij vastgelegd en rechtsback Pabai werd overgenomen van Jong FC Utrecht.

De twee kwamen echter niet al te vaak aan spelen toe. Fernandes kwam niet verder dan vier invalbeurten en Pabai werd na een goede eerste fase van het seizoen, waarin hij zeven keer in de basis stond, aan de rechterkant voorbij gestreefd door Eliano Reijnders en Sai van Wermeskerken.

Onder nieuwe trainer Dick Schreuder hoeven ze al helemaal niet meer op speeltijd te rekenen en dus wil PEC zo snel mogelijk van ze af. Voor Fernandes, een middenvelder die door Juventus werd opgeleid en ook bij Fortuna Sittard speelde, is nog geen concrete interesse. Pabai geniet de belangstelling van een club uit Italië.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s