'Barça, Juve en Sevilla willen in genade aangenomen Martial huren van United'

'Barça, Juve en Sevilla willen in genade aangenomen Martial huren van United'

Anthony Martial en Ralf Rangnick hebben de strijdbijl begraven bij Manchester United. De Duitse manager voerde een gesprek met de aanvaller, die afgelopen weekeinde niet in actie kwam tegen Aston Villa (2-2).

Rangnick vertelde dat Martial zelf niet wilde spelen, maar de Fransman ontkende dat in alle toonaarden. De manager stelt dat de twee vrede hebben gesloten, maar neemt zijn woorden niet terug. "Alles wat moest worden gezegd, heb ik gezegd tijdens de persconferentie. Zondag hebben we een persoonlijk gesprek gehad en heb ik verteld hoe ik het zag. De zaak is daarmee gesloten."

Martial ontbrak zondag en maandag op de training van United, maar hij sloot dinsdag weer aan bij de selectie. "Daarna neem ik een beslissing over of hij in de wedstrijdselectie wordt opgenomen", stelt Rangnick in aanloop naar het Premier League-duel bij Brentford van woensdag.

Volgens Fabrizio Romano wil Martial nog altijd vertrekken vanwege een gebrek aan speeltijd. Newcastle United en Tottenham Hotspur vingen echter bot, omdat hij geen trek heeft in een binnenlandse transfer. Juventus, FC Barcelona en Sevilla tonen interesse om hem te huren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s