Vermoedelijke XI's: gebruikelijke namen bij Ajax, nog geen Veerman bij PSV

Vermoedelijke XI's: gebruikelijke namen bij Ajax, nog geen Veerman bij PSV

Ajax lijkt in de Eredivisie-topper op bezoek bij PSV van zondag aan te treden met de gebruikelijke namen. Volgens het Algemeen Dagblad staat Brian Brobbey weer in de spits. Bij PSV krijgt Marco van Ginkel vermoedelijk nog de voorkeur boven Joey Veerman, terwijl Eran Zahavi mogelijk weer in de punt van de aanval start.

Veerman liet zich in de KNVB Beker-wedstrijd tegen SC Telstar (2-1) nadrukkelijk gelden met een assist en een doelpunt. Het AD verwacht echter dat PSV-trainer Roger Schmidt tegen Ajax weer kiest voor Van Ginkel, die een controlerend blok moet vormen met Érick Gutiérrez op het middenveld.

Schmidt lijkt ook weer ruimte te maken voor Zahavi. De spits heeft besloten het seizoen af te maken in Eindhoven na een goed gesprek met zijn trainer. De vrouw van Zahavi wilde naar verluidt niet terugkeren na de twee inbraken waarmee het gezin in hun korte periode in Nederland te maken kreeg. Schmidt stelt echter dat Zahavi 'met instemming van zijn familie' besloten heeft het seizoen af te maken.

Bij Ajax worden de gebruikelijke namen verwacht. Brobbey start weer in de spits en moet van bruikbare ballen worden voorzien door vleugelaanvallers Antony en Dusan Tadic.

De vermoedelijke opstellingen van PSV en Ajax
PSV: Drommel; Teze, Boscagli, Obispo, Mauro Júnior; Van Ginkel, Gutiérrez, Götze; Doan, Zahavi, Gakpo.

Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Gravenberch, Berghuis; Antony, Brobbey, Tadic.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s