'Feyenoord heeft naar mij geïnformeerd, later kwam het ook in de media'

'Feyenoord heeft naar mij geïnformeerd, later kwam het ook in de media'

Mees Hilgers bevestigt dat Feyenoord bij zijn zaakwaarnemer naar hem heeft geïnformeerd. De twintigjarige verdediger beleeft dit seizoen zijn doorbraak bij FC Twente en is een vaste waarde in de ploeg van trainer Ron Jans.

Dat is ook andere clubs opgevallen. Zo is onder meer Feyenoord geïnteresseerd. "Dat is mooi om te horen, maar verder kan ik er niet veel mee. Mijn zaakwaarnemer liet weten dat ze naar me hadden geïnformeerd. Meer is er niet gebeurd", laat Hilgers weten aan Voetbal International. "Anderhalve maand later verscheen het ook in de media. Ik zit bij goed bij Twente en ik moet me hier nog bewijzen. Daar focus ik me op."

Hilgers laat zich niet van de wijs brengen door de toegenomen aandacht. "Ik ben dankbaar voor wat ik tot nu toe heb gekregen. Het is niet lastig om rustig te blijven. Ik ben een kalm persoon. Op het veld ook. Hoe ik mezelf zou typeren? Aan de bal ben ik een rustige speler, in de duels ben ik knetterhard als het moet. Natuurlijk heb ik ook verbeterpunten. Zoals mijn passing, dat kan zeker beter."

Het contract van Hilgers loopt in de zomer van 2023 af bij FC Twente. "We hebben nog niet over een nieuw contract gesproken, ik laat het op me afkomen. Ik wil gewoon voetballen. Alle dingen daarbuiten komen vanzelf wel. Twente is een grote club, we doen het goed en ik sta in de basis. Ik zit hier goed in mijn vel."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s