Zaakwaarnemer boos vanwege afgewezen Cambuur-bod: 'Denken alleen aan zichzelf'

Zaakwaarnemer boos vanwege afgewezen Cambuur-bod: 'Denken alleen aan zichzelf'

28 January - 16:18
67

Het is nog maar de vraag of Issa Kallon deze transferperiode vertrekt bij SC Cambuur. Het Turkse Konyaspor heeft zich in Leeuwarden gemeld, maar krijgt nul op het rekest omdat Cambuur niet akkoord gaat met de aanbieding.

Konyaspor heeft een bod van om en nabij de 300.000 euro neergelegd bij Cambuur. Kallon loopt aan het einde van dit seizoen uit zijn contract, dus dit is voor de club het enige moment om nog iets aan hem te verdienen, desondanks is Cambuur niet van plan om in te stemmen.

Technisch manager Foeke Booy laat aan Voetbal International weten dat het 'van de baan' is. Niet alleen het bod is te laag, het is voor Cambuur te kort dag om voor 31 januari een vervanger binnen te halen, schrijft Omrop Fryslan. Volgens de Leeuwarder Courant hoopte Cambuur op de komst van een spits, maar dat gaat niet door en is voor de club een extra reden om Kallon te behouden.

Zaakwaarnemer Menno Groenveld is allerminst blij met de gang van zaken, vertelt hij aan VoetbalPrimeur. "Cambuur laat hem niet gaan. We hebben alles geprobeerd, maar het is niet voldoende. Ze gunnen het hem niet. Cambuur denkt alleen aan zichzelf, ze verwachten dat de speler zich inzet voor het behalen van Europa terwijl zij het hem juist op dit moment afnemen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s