Heerenveen dicht bij dubbelslag op transfermarkt, club belde voor Pflücke

Heerenveen dicht bij dubbelslag op transfermarkt, club belde voor Pflücke

30-01-2022 13:25 Laatste update: 15:20
79

SC Heerenveen staat op het punt om een dubbelslag te slaan op de transfermarkt. Thom Haye (NAC Breda) en Amin Sarr (Malmö FF) zijn op weg naar Friesland.

Heerenveen en Malmö waren dit weekend nog met elkaar in gesprek over Sarr, nadat een bericht van Fabrizio Romano dat het al rond was als voorbarig werd bestempeld. Over het basisbedrag waren de clubs het eens, maar de gesprekken gingen nog over details. Malmö had bijvoorbeeld een ander doorverkooppercentage in gedachten dan Heerenveen.

Geen dealbreaker, zo blijkt nu, want de transfer is bijna rond. Heerenveen betaalt een vast bedrag van naar verluidt ruim twee miljoen voor Sarr, die vrijdag afscheid heeft genomen van zijn ploeggenoten en dit weekend naar Nederland vliegt. Hij kan in Heerenveen een meerjarig contract signeren. 

Haye
Ook Haye lijkt de overstap te maken naar Heerenveen. Na meerdere weken getouwtrek zijn de onderhandelingen met NAC Breda in de eindfase beland. Volgens betrokkenen moet de Raad van Commissarissen van NAC nog een eindoordeel vellen. Meerdere biedingen werden door NAC geweigerd, tot frustratie van Heerenveen en het kamp-Haye. De speler krijgt waarschijnlijk alsnog zijn zin. Heerenveen heeft deze transferperiode ook een lijntje uitgegooid naar Patrick Pflücke van Roda JC.

Of het hierbij blijft, is de vraag. Het verhaal gaat dat Heerenveen nog een speler vast wil leggen. 

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie