Slot: 'Hendrix al de vijfde speler, zegt veel over financiële situatie Feyenoord'

Slot: 'Hendrix al de vijfde speler, zegt veel over financiële situatie Feyenoord'

30 januari - 13:07
130

Arne Slot pareert de kritiek over de komst van Jorrit Hendrix naar Feyenoord. De trainer van de Rotterdammers ziet de 25-jarige middenvelder als een welkome versterking.

Hendrix verliet PSV een jaar geleden voor Spartak Moskou, maar kwam daar nauwelijks aan spelen toe. De Russen verhuren hem daarom voor achttien maanden aan Feyenoord, met optie tot koop. "Ik was me er niet van bewust dat daar scepsis over zou zijn", reageert Slot bij Feyenoord TV"Al was dat bij Dessers ook het geval. Maar die scepsis is onterecht, aangezien wij Jorrit hebben aangetrokken omdat hij er direct kan staan. Een Nederlande jongen, die de Eredivisie goed kent. En daar hebben wij behoefte aan."

"Daarbij is Jorrit drie keer kampioen geworden van Nederland en heeft hij veel Europese wedstrijden heeft gespeeld", gaat Slot verder. "Hij heeft dus aangetoond het niveau aan te kunnen." De trainer kan slechts één reden bedenken om vraagtekens te plaatsen bij de komst van de eenmalig international. "Iedereen heeft de hoop dat je spelers aantrekt die van de club zijn. Jorrit is natuurlijk al de vijfde speler die we huren. Dat zegt veel over de financiële situatie van Feyenoord."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie