Update: Vitesse doet tóch geen zaken met Spors, routinier blijft in Italië

Update: Vitesse doet tóch geen zaken met Spors, routinier blijft in Italië

31-01-2022 07:18 Laatste update: 19:38
13

In navolging van Gianluca Di Marzio maakt ook Voetbal International melding van een mogelijke Vitesse-move van Ivan Radovanovic. De Serviër staat op het punt om Genoa – de club van voormalig Vitesse-directeur Johannes Spors – te verlaten.

Radovanovic heeft dit seizoen nog geen minuut gespeeld namens de Italiaanse nummer voorlaatst en staat volgens VI op het punt om zijn aflopende contract te laten ontbinden. Dat hij bij Vitesse is aangeboden – dat formeel nog zonder technisch directeur zit – lijkt een 'vriendendienst' van de begin december uit Anrhem vertrokken Spors.

Of het inderdaad van een transfer van Radovanovic gaat komen, is nog even afwachten, maar zeker is dat Vitesse wel wat extra aanwas kan gebruiken met een loodzware februarimaand op komst. In de kortste maand van het jaar staan competitiewedstrijden tegen concurrenten FC Twente en FC Utrecht, rivaal NEC en PSV op het programma, in de beker wordt gespeeld tegen Ajax én het Conference League-tweeluik met Rapid Wien staat op het programma. Tienvoudig Servisch international Radovanovic zou Sondre Tronstad en Matús Bero kunnen ontlasten, indien nodig.

Update: Vitesse wordt toch niet de tijdelijke werkgever van Ivan Radovanovic. De Servische routinier (33) verruilt Genoa, de nummer negentien van de Serie A, voor hekkensluiter Salernitana. Radovanovic lag nog anderhalf jaar vast in Genua.