Update: 'NAC voldoet niet aan vraagprijs Emmen en ziet transfer afketsen'

Update: 'NAC voldoet niet aan vraagprijs Emmen en ziet transfer afketsen'

31-01-2022 18:43 Laatste update: 18:37
20

Voor Jeredy Hilterman breken spannende uren aan. De spits van FC Emmen kan overstappen naar NAC Breda, maar heeft ook een optie in België. Emmen staat onder bepaalde voorwaarden open voor een transfer.

Bronnen bevestigen dat NAC voor Hilterman in de race is, maar er ligt voor hem ook een optie in België. Vermoedelijk gaat het om KV Mechelen. Emmen staat open voor een vertrek van Hilterman, maar geeft de voorkeur aan een permanente transfer en dus niet aan een verhuur. NAC wil Hilterman graag overnemen, Emmen houdt nog vast aan de vraagprijs.

De kans bestaat dus dat er al na een half jaar een einde komt aan het huwelijk tussen Hilterman en Emmen. De spits werd afgelopen zomer overgenomen van FC Utrecht. Hij scoorde in Emmen acht keer in twintig competitiewedstrijden.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Update: Jeredy Hilterman lijkt een transfer naar NAC Breda uit zijn hoofd te kunnen zetten. NAC wil niet voldoen aan de vraagprijs van Emmen, zo meldt BN DeStem. Er werd de afgelopen dagen 'stevig onderhandeld', maar een deal tussen de clubs kwam er niet. Hilterman staat ook in de belangstelling van het Belgische KV Mechelen. Of die club wél wil voldoen aan de vraagprijs, is niet bekend.