'Feyenoord is een fantastische club, daarom koos ik er ook voor'

'Feyenoord is een fantastische club, daarom koos ik er ook voor'

01-02-2022 20:52
72

Philippe Sandler hoefde niet lang na te denken toen Feyenoord zich voor hem meldde. De verdediger tekent in Rotterdam voor een half jaar en krijgt in die periode de kans zich te laten zien.

Feyenoord neemt Sandler transfervrij over van Manchester City. Bij PEC Zwolle speelde hij zich in de kijker van de Engelse topclub. Nu is hij weer terug in Nederland. "Het voelt goed. Ik ben hier gekomen om te spelen, dus het voelt goed om terug te zijn", zegt Sandler tegen Feyenoord TV.

Wedden

Meer odds

"Ik heb veel mooie dingen en minder mooie dingen meegemaakt. In mijn eerste jaar zijn we kampioen geworden, wonnen we de FA Cup, League Cup en heb ik mijn debuut mogen maken. Dat is mooi, maar daarna heb ik veel blessures gehad en ben ik buiten beeld geraakt", zegt Sandler.

Toen Feyenoord zich meldde, was Sandler er snel uit. "De gesprekken gingen snel. Mijn zaakwaarnemer is goed met de trainer en Frank Arnesen, we zijn er dus snel uitgekomen. Feyenoord is een fantastische en grote club die goed voetbal speelt. Dat is de reden dat ik voor deze club heb gekozen."