Van Nistelrooij-assistent bij Jong PSV wil op eigen benen staan: 'Heb ambities'

Van Nistelrooij-assistent bij Jong PSV wil op eigen benen staan: 'Heb ambities'

01-02-2022 23:36
18

Adil Ramzi wil na dit seizoen graag op eigen benen staan als trainer. De huidige assistent-trainer van Ruud van Nistelrooy bij Jong PSV hoopt in mei zijn diploma's binnen te hebben, zodat hij als hoofdtrainer in het betaald voetbal aan de slag kan.

Ramzi heeft inmiddels aan PSV laten weten dat hij na dit seizoen niet terugkeert in zijn huidige functie bij de club. Hij wil graag op eigen benen staan of aan de slag gaan als assistent bij een eerste elftal. Dat kan ook bij PSV zijn. "Het is een eervolle en belangrijke functie om jonge spelers verder te mogen helpen. Dat doe ik met veel plezier en blijf ik dit seizoen met alle energie en aandacht doen", begint Ramzi in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Wedden

Meer odds

"Tegelijkertijd heb ik ook ambities en wil ik heel graag mijn eigen mogelijkheden in het trainersvak ontdekken. Ik denk dat ik daar de afgelopen jaren naast de kennis van het voetbal ook de inhoud en persoonlijkheid voor heb kunnen ontwikkelen", vervolgt Ramzi, die ook in de gaten wordt gehouden door het nationale elftal van Marokko. De Marokkaanse bond wilde hem vorig seizoen al aanstellen als de trainer van Marokko O20, maar destijds koos hij voor een langer verblijf bij Jong PSV.