'Domper voor Mexico: Ajax-middenvelder Álvarez mist cruciaal duel'

'Domper voor Mexico: Ajax-middenvelder Álvarez mist cruciaal duel'

2 februari - 20:42
65

Edson Álvarez kan in de nacht van woensdag op donderdag niet in actie komen voor Mexico in het belangrijke WK-kwalificatieduel met Panama. De 24-jarige middenvelder van Ajax kampt nog altijd met een knieblessure, meldt Voetbal International.

Álvarez viel zondag halverwege uit tijdens het treffen met Costa Rica (0-0). De Telegraaf schreef een dag later dat de speler ervan uitgaat dat de schade meevalt, omdat er sprake was van een contactmoment op de knie en geen verdraaiing. Toch moet hij de cruciale clash met Panama aan zich voorbij laten gaan. 

El Tri staat in de kwalificatiepoule derde, goed voor een rechtstreeks WK-ticket. Panama heeft echter maar één punt minder en is de nummer vier. Die plek betekent deelname aan de play-offs.

Ajax zal de blessure van Álvarez ondertussen nauwlettend in de gaten houden, aangezien de Mexicaan een vaste waarde is. De ploeg van coach Erik ten Hag hervat de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Drie dagen later wacht een duel met Vitesse in de kwartfinale van de KNVB Beker.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie