'Maar weinig verloren van Ajax, met Groningen zelfs een keer met 2-1 gewonnen'

'Maar weinig verloren van Ajax, met Groningen zelfs een keer met 2-1 gewonnen'

05-02-2022 09:54
26

Kaj Sierhuis keert zondag met Heracles Almelo terug in de Johan Cruijff Arena. De aanvaller, die op huurbasis actief is voor Heracles Almelo, gaat met een goed gevoel de wedstrijd in en hoopt op een goed resultaat.

Dat laatste keer in de Johan Cruijff Arena was voor Sierhuis niet als voetballer, zo geeft de aanvaller aan in gesprek met Het Parool. "Ik denk dat ik er de laatste keer als toeschouwer was. In de Champions League heb ik de wedstrijd tegen Bayern München gezien, in dat succesvolle seizoen, en Real Madrid dacht ik."

Sierhuis leeft vol vertrouwen toe naar het duel met Ajax. "Ik heb nog maar weinig verloren van Ajax. Met Groningen heb ik zelfs een keer met 2-1 gewonnen, en gescoord. En met Heracles werd het eerder dit seizoen 0-0", vervolgt de spits, die nog onder contract staat bij Stade Reims. 

Het Franse boek is voor Sierhuis nog niet gesloten, al verliep zijn eerste periode in het shirt van Reims allesbehalve soepel. "Ik wil na dit seizoen terugkeren en vechten voor mijn kans. Door allerlei omstandigheden is het in Frankrijk voor mij nog niet geworden wat ik ervan had gehoopt, maar het is voor mij geen gesloten boek."