Barreto baalt van NEC: Wat ik aan de club heb gegeven, zie ik niet terug

Barreto baalt van NEC: "Wat ik aan de club heb gegeven, zie ik niet terug"

10-02-2022 07:35 Laatste update: 10:32
26

Édgar Barreto geeft aan teleurgesteld te zijn in NEC. De 37-jarige Paraguayaan heeft een aflopend contract in Nijmegen, maar wil graag door. Daar wringt de schoen, want NEC is volgens Barreto onduidelijk.

NEC haalde Barreto, die van 2004 tot 2007 ook al in Nijmegen speelde, in de zomer van 2020 terug. Zijn contract loopt af en de ervaren verdediger annex middenvelder hoort maar niets. "Toen ik tegen de club zei dat ik bij NEC wil blijven voetballen, kreeg ik als antwoord: we gaan kijken", zegt Barreto tegen de Gelderlander. "Ik snap dat niet. Ik vind dat ze hadden moeten zeggen dat ze met mij door willen."

De Paraguayaan vindt dat hij meer respect verdient omdat hij 'een belangrijke speler is'. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Hij had gehoopt dat NEC akkoord zou gaan met contractverlenging. "Wat ik aan de club heb gegeven, zie ik niet terug. Ik denk dat ik meer respect verdien. Als NEC niet met me door wil, dan stop ik met voetbal."

"Ik ben mijn carrière in Europa bij NEC begonnen en ik wil bij NEC afsluiten. Ik heb geen haast en ga niet eisen dat ik snel duidelijkheid wil, maar ik had een ander antwoord verwacht dan: we gaan kijken", zegt de middenvelder.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie