Manchester City treft huurling: 'Maar ik kan niet met alle 250 contact houden'

Manchester City treft huurling: 'Maar ik kan niet met alle 250 contact houden'

14 February - 15:58
39

Manchester City komt dinsdagavond in actie tijdens de hervatting van het Champions League-seizoen en treft dan een speler uit de eigen gelederen: de bij tegenstander Sporting Portugal gestalde back Pedro Porro. Heel veel speciale gevoelens brengt dit echter niet teweeg bij manager Pep Guardiola.

Porro werd in 2019 voor twaalf miljoen euro opgepikt bij de Catalaanse partnerclub Girona FC, maar speelde sindsdien niet één wedstrijd in het eerste: eerst werd hij aan Real Valladolid uitgeleend, daarna aan Sporting, dinsdag mag hij zich dus bewijzen tegen zijn eigenlijke werkgever.

Guardiola lijkt echter niet bijzonder benieuwd naar de verrichtingen van de enkelvoudig Spaans international. "Ik ken hem goed, maar we hebben 250 uitgeleende spelers en ik kan geen contact met alle 250 onderhouden, daar heb ik de tijd niet voor", wordt hij geciteerd door Record. "Maar ik ben blij dat het goed met hem gaat."

Sporting en Manchester City trappen dinsdag om 21.00 uur af in Estádio José Alvalade. De thuisploeg werd tweede in zijn poule, achter Ajax en voor Borussia Dortmund en Besiktas. Manchester City bleef Paris Saint-Germain, RB Leipzig en Club Brugge voor.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s