Van Halst snapt er niets van: Haller is toch drie klassen beter dan dit?

Van Halst snapt er niets van: "Haller is toch drie klassen beter dan dit?"

19 februari - 13:48
69

Jan van Halst kan niet geloven dat Michail Antonio bij West Ham United de voorkeur kreeg boven Sébastien Haller. De Ivoriaanse spits koos een jaar geleden eieren voor zijn geld en vertrok naar Ajax, terwijl de Engels-Jamaicaanse aanvaller nog in Londen actief is.

"Ik vind het knap hoor, hij heeft al aan de hele rechterkant gestaan en nu in de spits", vertelt Van Halst in de studio van Ziggo Sport over Antonio. "Aan het begin van het seizoen heeft hij het redelijk goed gedaan, maar de laatste weken helemaal niet. Het is zo lomp en ongepolijst. Ik vind dat dit elftal eigenlijk een betere spits verdient. Eentje die een bal vast kan houden, waardoor je aan het voetballen komt."

Van Halst snapt niet dat Haller het niet heeft gered in Londen, en Antonio wel. "Haller is toch drie klassen beter dan dit? Hij is op dit moment ook totaal niet in vorm. Dat moet hij helemaal zijn, met zijn beperkte technische vermogen. Het aanbieden is ook matig. Hij heeft niet alleen harde voeten, maar een hard lichaam. Die bal stuitert alle kanten op. Ik vind het echt één van de minste posities bij West Ham."

Antonio scoorde dit seizoen acht keer en gaf zes assists in 24 Premier League-duels.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie