Feyenoord treft 'sterke' ploeg: 'Ze doen het extreem goed in de competitie'

Feyenoord treft 'sterke' ploeg: 'Ze doen het extreem goed in de competitie'

25-02-2022 19:30
83

Arne Slot ziet dat Feyenoord met Partizan Belgrado een sterke tegenstander treft in de Conference League. De trainer van de Rotterdammers heeft zijn huiswerk gedaan en weet dat de Servische ploeg het erg goed doet in de vaderlandse competitie.

Vrijdag werd Feyenoord gekoppeld aan Partizan in de achtste finale van de Conference League. Op de persconferentie reageert Slot op de loting. "Volgens mij hebben we met AZ drie jaar geleden tegen ze gespeeld. Er zitten nog steeds een aantal spelers van die periode in dat elftal, maar ook een aantal nieuwe spelers."

Slot vertelt vervolgens dat hij al kort naar de resultaten van Partizan heeft gekeken. "Het eerste wat je doet is de ranglijst bekijken, hoe ze ervoor staan. Dan kom je tot de conclusie dat we voor de verandering weer eens een club treffen die in competitieverband nog niet verloren heeft dit seizoen", vertelt de Feyenoord-coach cynisch. "Dat was bij Slavia Praag ook al het geval."

"In de competitie doet Partizan het dus extreem goed", gaat Slot verder. "Als je in deze fase van de competitie komt, dan weet je dat elke tegenstander wel lastig is. Ze hebben Sparta Praag ook verslagen (in de Conference League-tussenronde, red.), dus het is een sterke tegenstander. Maar ik zag altijd: Partizan heeft ook een sterke tegenstander met ons."