Keepersproblemen voor Ajax: Pasveer en Gorter zijn voorlopig afwezig

Keepersproblemen voor Ajax: Pasveer en Gorter zijn voorlopig afwezig

26 februari - 17:10 Laatste update: 17:23
181

Ajax moet het tegen Go Ahead Eagles doen zonder Remko Pasveer en Jay Gorter. Beide doelmannen zijn geblesseerd en daardoor zal Andre Onana het doel verdedigen.

Beide keepers raakten in de warming-up van de wedstrijd tegen Benfica geblesseerd. "Het was de laatste bal van de warming-up. Met dat soort schoten zetten de spelers en ik elkaar nog even op scherp. Die bal kwam niet goed op mijn vinger, dat gebeurt wel vaker. Dan is het een kwestie van tape erom en door", zegt Pasveer op de clubsite van Ajax. 

"Pas na de wedstrijd en 's avonds laat in het hotel nam de pijn toe en mijn vinger was ook een stuk dikker geworden. Ik baal er enorm van want we zitten in een goede reeks en spelen veel wedstrijden achter elkaar die allemaal belangrijk zijn", zegt Pasveer. Volgens Ajax zijn beide doelmannen voorlopig niet inzetbaar.

Het is niet duidelijk wie de stand-in van Onana zal worden. Charlie Setford zat al eens op de bank bij het eerste elftal, maar trainer Erik ten Hag heeft ook Calvin Raatsie nog tot zijn beschikking. Naast Pasveer en Gorter herstelt ook Maarten Stekelenburg van een blessure.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie