Grim: 'Kei- en keihard aangekomen, zowel op menselijk als op sportief vlak'

Grim: 'Kei- en keihard aangekomen, zowel op menselijk als op sportief vlak'

27-02-2022 12:55
9

De zware blessure van Thijs Oosting hakt er flink in bij Willem II. Trainer Fred Grim geeft aan het het zowel menselijk als sportief snoeihard is aangekomen.

Donderdag ging het helemaal mis voor Oosting op de training bij Willem II. Hij liep een zware knieblessure op en moet binnenkort onder het mes. "Dat is kei- en keihard aangekomen bij ons, zowel op menselijk als op sportief vlak", stelt Grim in gesprek met het Brabants Dagblad na de 1-0 nederlaag tegen FC Groningen.

"Deze blessure is op z'n zachtst gezegd niet misselijk. Hij was deze winter één van de spelers die gehaald werd om voor nieuw elan te zorgen en heeft daarin vanaf dag één een voortrekkersrol gepakt. We hebben ons er zo goed en zo kwaad mogelijk overheen proberen te zetten, maar dit is wel een tik voor ons", aldus Grim.

De Willem II-trainer heeft nog niet intensief met Oosting gesproken over zijn blessure. "Het is verschrikkelijk voor die jongen, dit zijn momenten die je nooit wil meemaken. We hebben hem even met rust gelaten, na het weekend komt hij op de club en zal hij gaan toewerken naar zijn operatie."