'Recordtransfer' in de maak voor Feyenoord: 'Richting de 25 miljoen euro'

'Recordtransfer' in de maak voor Feyenoord: 'Richting de 25 miljoen euro'

27-02-2022 13:12
57

Luis Sinisterra wordt de duurste speler in de historie van Feyenoord. Die voorspelling doet Henk Timmer, oud-doelman van de Rotterdamse club en tegenwoordig zaakwaarnemer.

Timmer ziet dat Sinisterra, die in 2018 overkwam van Once Caldas, zich in De Kuip 'fantastisch heeft ontwikkeld'. "Het grappige is: in principe moest hij weg. Ik weet nog dat Jaap Stam bij Feyenoord kwam en de club wilde van Sinisterra af. Jaap niet. Als je nu kijkt naar zijn ontwikkeling... dat is fantastisch", reageert Timmer bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie.

"Dit wordt een recordtransfer voor Feyenoord", vervolgt de oud-international. Het huidige record staat nog steeds op naam van Dirk Kuyt, die in 2006 voor achttien miljoen euro naar Liverpool ging. "Daar gaat Sinisterra dik over heen, richting de 25 miljoen. Deze speler heeft alles: snelheid, scorend vermogen, steekpasses en schiet ook nog eens van afstand een balletje binnen."

Senesi
Timmer begeleidde drie jaar geleden de overstap van Marcos Senesi naar Feyenoord. Over de Argentijnse verdediger gingen bedragen van twintig miljoen euro rond, maar volgens Timmer is dat nu een brug te ver. "Hij heeft nog één jaar een contract, dus twintig miljoen gaat Feyenoord niet meer halen. Als je tussen de twaalf en vijftien miljoen zit, doe je het heel goed."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie