Discussie in de ESPN-studio na 1-3 Kopenhagen: 'Drommel staat daar als zoutzak'

Discussie in de ESPN-studio na 1-3 Kopenhagen: 'Drommel staat daar als zoutzak'

10-03-2022 22:19
41

De 1-3 van FC Kopenhagen op bezoek bij PSV is onderwerp van gesprek in de studio van ESPN. Kenneth Perez stelt dat Joël Drommel met geen mogelijkheid uit kon komen bij de hoekschop, terwijl Pierre van Hooijdonk en Kees Kwakman vinden dat de PSV-doelman vóór de corner al meer had moeten doen.

Drommel besloot niet uit te komen en zag vervolgens hoe Lukas Lerager van dichtbij de derde treffer van Kopenhagen tegen de touwen kopte. Perez begrijpt de keuze van Drommel om niet van zijn lijn te komen. "Er staan ook best veel PSV'ers. Hoe moet hij nu komen? Dan moet hij eerst drie mensen omver gooien", aldus de analist aan tafel bij ESPN. "Hij kan in mijn optiek onmogelijk komen hier."

Wedden

Meer odds

Van Hooijdonk vindt dat de PSV-doelman al voor de hoekschop wat had moeten doen aan de situatie voor zijn neus. "Hij accepteert het. Een paar seconden voordat die bal getrapt wordt, zie je dat al die spelers bewust voor je gaan staan. Dan moet je dat uit elkaar halen, duwen. Je moet iets doen, maar hij doet helemaal niets." Daar is Kwakman het mee eens. "Als hij daar bezig gaat zijn, en gaat duwen, dan krijgt hij waarschijnlijk een vrije trap mee."

Perez stelt vervolgens dat Drommel vóór de hoekschop zeker meer had kunnen doen. "Hij staat daar gewoon als een zoutzak, dat is jammer."