'Robbemond op weg naar De Graafschap-uitgang', voorzitter haalt keihard uit

'Robbemond op weg naar De Graafschap-uitgang', voorzitter haalt keihard uit

15-03-2022 07:51 Laatste update: 09:15
45

Hoe lang is Reinier Robbemond nog trainer van De Graafschap? Volgens de Gelderlander gaat de club in beraad vanwege de slechte prestaties van de club. De krant trekt zelf al de conclusie dat het einde verhaal is.

De Graafschap presteert slecht en heeft al zes uur geen doelpunt gemaakt. Vrijdag verloor de ploeg van Robbemond uit bij NAC Breda en dinsdag met dezelfde cijfers bij Roda JC. De Graafschap, dat afgelopen seizoen niet wist te promoveren naar de Eredivisie, staat op de negende plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Wedden

Meer odds

Volgens de Gelderlander komt de raad van commissarissen van De Graafschap dinsdagavond bij elkaar om het functioneren van Robbemond te bespreken. De krant trekt zelf de conclusie dat hij op weg is naar de uitgang. Dat baseert het niet alleen op de slechte prestaties, maar ook vanwege de relatie tussen Robbemond en algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp. Bovendien praat Robbemond niet meer met hoofd opleidingen Jefta Brasser en zijn de supporters van De Graafschap hem zat.

De Graafschap-voorzitter Martin Mos was er maandagavond duidelijk over. 'Zo maar terugrijden, laten supporters hier in de steek (300 stuks), 80e minuut eerste schot op doel, vreselijk spel!!! Ergste nul procent beleving', schreef hij op Twitter.

Robbemond (50) is sinds het begin van dit seizoen trainer van De Graafschap, waar hij Mike Snoei opvolgde.