'Pogba hakt de knoop door en wil Manchester United transfervrij gaan verlaten'

'Pogba hakt de knoop door en wil Manchester United transfervrij gaan verlaten'

17 March - 16:14
59

Paul Pogba gaat transfervrij vertrekken bij Manchester United. Dat meldt kwaliteitskrant The Daily Telegraph. Volgens hen heeft de Franse middenvelder de knoop definitief doorgehakt.

Er was al geruime tijd onduidelijkheid over de toekomst van Pogba. Manchester United zou graag met hem verder willen, maar de Fransman zelf twijfelde of hij dat wel zag zitten. Nu is volgens The Telegraph duidelijk geworden dat Pogba niet wil blijven, want hij heeft de clubleiding van The Mancunians laten weten dat hij na dit seizoen wil vertrekken. Daarmee komt een einde aan een United-periode van zes jaar voor de spelmaker.

Dat betekent ook dat er een gewilde middenvelder op de markt komt, waarvoor geen transfersom betaald hoeft te worden. Clubs als Paris Saint-Germain, Real Madrid en eerder ook Juventus maakten al duidelijk dat ze geïnteresseerd zijn in de diensten van Pogba en kunnen nu in actie gaan komen. Voor United zijn de druiven zuur, want die club betaalde vijf jaar geleden nog ruim 100 miljoen euro om hem binnen te halen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s