Almere City heeft nieuws: collega Maduro binnenkort enige eindverantwoordelijke

Almere City heeft nieuws: collega Maduro binnenkort enige eindverantwoordelijke

17 March - 17:38
1

Anoush Dastgir is volgend seizoen in zijn eentje trainer van Almere City O21, heeft de enige profclub uit Flevoland donderdag bekendgemaakt. Dit seizoen deelt hij het trainerschap nog met Hedwiges Maduro.

Dastgir combineert zijn functie momenteel met zijn werkzaamheden bij amateurclub VV Duno uit Doorwerth. 'Vanaf volgend seizoen is de intentie dat Dastgir alleen hoofdverantwoordelijk is voor het succesvolle beloftenteam. Hij richt zich de komende tijd volledig op Almere City FC en de cursus Betaald Voetbal waar hij onlangs is toegelaten', verklaart Almere City.

Wat de gevolgen hiervan voor Maduro zullen zijn, laat Almere City in het midden. De oud-international is ook werkzaam als jeugdtrainer bij de KNVB en als analist bij ESPN. Deze week kwam er nieuws over hem vanuit Groningen naar buiten: zijn oude werkgever FC Groningen had hem op het oog als nieuwe assistent voor hoofdtrainer Frank Wormuth, maar Maduro bedankte voor de eer.

Woensdag schoof hij ook aan bij RTL7, als Champions League-analist. Daar kwam ook zijn toekomst ter sprake en liet Maduro weten dat hij alle opties open houdt. "Ik ben aan het kijken wat ik wil. Ik ben tevreden bij Almere City, waar ik ook bij het eerste elftal werk. Ik wil ook met hen in gesprek. Ondertussen kijk ik naar wat er voorbij komt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s