Reden achter Blind-reactie onthuld: 'Daar zit een enorme brok frustratie'

Reden achter Blind-reactie onthuld: 'Daar zit een enorme brok frustratie'

21 maart - 20:39
107

Het boterde zondagmiddag tijdens De Klassieker niet tussen Daley Blind en het publiek van Ajax. Zowel voor als na rust is er onderling onenigheid ontstaan, waarbij de Ajacied de supporters niet in dank afnam dat er geroepen werd om Nicolás Tagliafico. 

Blind werd in de tweede helft tegen Feyenoord gewisseld voor de Argentijn en bij zijn aftocht liep hij in één streep door naar de catacomben. "Ik begreep dat er in de rust al irritatie was tussen Blind en een aantal supporters, die over Tagliafico hadden geroepen", stelt clubwatcher Mike Verweij in de Kick-Off Voetbalpodcast van De Telegraaf. "Daar was dus al irritatie en vervolgens gebeurde het in de tweede helft nog een keer. Vervolgens is hij niet meer op het veld geweest voor de ereronde. Daar zit een enorme brok frustratie."

Erik ten Hag kiest dit seizoen steevast voor Blind op linksback, terwijl hij in de voorgaande jaren in het hart van de defensie speelde. Deze jaargang is het duo Jurriën Timber-Lisandro Martínez haast onomstreden, waardoor Blind de rol van vleugelverdediger vervult. Op die positie laat de Oranje-international de laatste weken steekjes vallen en om die reden groeit de roep om Tagliafico onder de eigen aanhang. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie