Eagles plukt tweede 'zomeraanwinst' weg bij Telstar: 'Gemotiveerd om te slagen'

Eagles plukt tweede 'zomeraanwinst' weg bij Telstar: 'Gemotiveerd om te slagen'

Rashaan Fernandes speelt vanaf volgend seizoen voor Go Ahead Eagles. De vleugelaanvaller komt transfervrij over van Telstar, waar hij een aflopend contract had.

Fernandes heeft een contract getekend dat hem tot medio 2025 aan de formatie uit Deventer bindt. Nadat een stageperiode op de Adelaarshorst in de zomer van 2019 nog op niets uitliep, heeft de aanvaller zich bij Telstar ontwikkeld. Go Ahead was daar dusdanig van onder de indruk dat ze Fernandes alsnog vast wilden leggen en gebruikten zijn transfervrije status om dat eenvoudig te kunnen doen.

Op de clubsite van Eagles reageert Fernandes verheugd en hoopt hij het voorbeeld van Luuk Brouwers, Philippe Rommens en Ragnar Oratmangoen te volgen. Die spelers werden door Go Ahead ook uit de Keuken Kampioen Divisie weggeplukt. "Als je ziet hoe die jongens zich ontwikkeld hebben. Zij spelen iedere week en dat is mooi om te zien. Dat motiveert mij om te laten zien dat ik dat óók kan."

De kans is zeer groot dat Fernandes volgend jaar met de club uit Deventer in de Eredivisie mag spelen. Na de 3-0 zege op SC Cambuur van afgelopen weekend van de ploeg van vertrekkend trainer Kees van Wonderen staat Eagles op de twaalfde plaats met dertig punten. Het gat met de 'onveilige' zestiende stek bedraagt al acht punten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s