'Brazilianen tonen interesse in Zahavi, die PSV toch nog geld op kan leveren'

'Brazilianen tonen interesse in Zahavi, die PSV toch nog geld op kan leveren'

24 March - 20:55
61

Volgens Braziliaanse media heeft Botafogo een voorstel neergelegd bij Eran Zahavi. De Israëlische spits zou daardoor binnen afzienbare tijd kunnen vertrekken bij PSV.

In het tijdschrift LANCE! valt te lezen dat Botafogo hun voornemen om Zahavi binnen te halen kenbaar heeft gemaakt. De afgelopen uren heeft de club een voorstel samengesteld en voorgelegd aan de spits van PSV. Die heeft zijn zaakwaarnemers de opdracht gegeven om ernaar te kijken.

De verwachting is dat het eerste bod wellicht te laag zal zijn, maar dat er een tegenvoorstel gaat komen. Dan zouden het kamp-Zahavi en Botafogo elkaar ergens tussenin kunnen vinden. Transferkosten hoeven de Brazilianen niet te betalen, aangezien het contract van de Israëliër in Eindhoven komende zomer afloopt, maar toch zou PSV nog wat geld kunnen verdienen.

LANCE! weet namelijk dat Botafogo stiekem hoopt op een eerdere komst van Zahavi. De Braziliaanse competitie begint namelijk pas op 10 april en de transfermarkt is nog open. Om de spits meteen te kunnen halen, moeten er echter nog contractmaanden bij PSV afgekocht worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s