Contractnieuws uit Utrecht: optie in het contract van Ramselaar wordt gelicht

Contractnieuws uit Utrecht: optie in het contract van Ramselaar wordt gelicht

25-03-2022 12:45
22

FC Utrecht gaat langer door met Bart Ramselaar. De aanvallende middenvelder had een aflopend verbintenis, maar daar stond wel een optie in om een jaar bij de contractduur op te tellen. Dat is nu gebeurd.

Utrecht maakt op de officiële kanalen bekend dat de optie in het contract van Ramselaar is gelicht, zodat hij tot medio 2023 vastligt in De Galgenwaard. Voor 1 april moest er duidelijkheid komen, aangezien clubs verplicht zijn om voor die datum spelers met een aflopend contract formeel te laten weten of ze mogen blijven of niet.

Wedden

Meer odds

Later kan er dan eventueel nog altijd onderhandeld worden over een nieuw contract, maar dat is dus bij Ramselaar niet nodig. In de winterstop wees Utrecht nog een aantal aanbiedingen op de middenvelder af en nu is hij dus langer vastgelegd. Eerder kwam de spelmaker uit voor PSV.

De verbintenissen van een aantal spelers van Jong FC Utrecht zijn wel formeel opgezegd. Daar gaat het om Danilio Ruperti, Jord Ruijgrok, Joey Houweling en Rida el Barjiji. Eros Maddy, Derensili Sanches Fernandes en Bagus Kahfi gaan na dit seizoen ook weg uit de Domstad.