Mihajlovic moet werk stilleggen, Bologna-coach opnieuw getroffen door kanker

Mihajlovic moet werk stilleggen, Bologna-coach opnieuw getroffen door kanker

26 March - 13:41
13

Sinisa Mihajlovic vecht opnieuw tegen kanker. Bij de Bologna-coach werd drie jaar geleden leukemie vastgesteld. Hij won het eerste gevecht, maar inmiddels is de ziekte teruggekeerd.

Dat laat de oefenmeester zelf weten op een persconferentie. De 53-jarige Mihajlovic zal zijn werk de komende tijd stilleggen om zich op zijn herstel te gaan richten. De situatie is niet zo ernstig als in 2019, zo geeft de trainer aan. Destijds wist hij dankzij een beenmergtransplantatie en een chemokuurbehandeling te herstellen. De Servische oefenmeester wordt binnenkort wel opgenomen in het ziekenhuis.

Mihaljovic geeft aan dat hij een reeks wedstrijden van Bologna aan zich voorbij moet laten gaan. "Ik hoop dat het niet lang duurt", zo geeft hij aan op het persmoment. "Jullie kennen me: ik zal er alles aan doen om de afwezigheid van korte duur te laten zijn. Maar zeker is dat ik er een aantal wedstrijden niet zal zijn."

De trainer sluit op een positieve manier af. "Het is erg dapper van die ziekte om opnieuw bij mij in de buurt te komen. Ik zal hem wederom een lesje leren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s