'City Group is naast NAC Breda ook bezig met mogelijke elfde club'

'City Group is naast NAC Breda ook bezig met mogelijke elfde club'

28 March - 20:14 Laatste update: 20:28
78

City Group is op dreef en denkt naast NAC Breda ook aan een andere club. Het heeft het Braziliaanse Bahia in het vizier en de onderhandelingen zijn zelfs al in de afrondende fase. City Group heeft grote plannen met Bahia.

UOL Esporte spreekt van 'avançaram na negociação'. Vrij vertaald betekent dat 'in verregaande onderhandeling'. De onderhandelingen tussen Bahia en City Group hebben zes maanden geduurd.

Wanneer alles in kannen en kruiken is, wordt het plan voorgelegd aan de raad van bestuur en sponsoren van Bahia. Die moeten groen licht geven. City Group wil een elftal samenstellen dat structureel om een van de eerste zes plekken speelt in de Braziliaanse competitie.

City Group heeft momenteel tien clubs (deels) in bezit: Manchester City, New York City, Melbourne City, Yokohama, Montevideo City, Girona FC, Sichuan, Mumbai City, Lommel SK en Troyes. Als het aan City Group ligt komt NAC daar binnenkort bij. Een groot deel van de achterban ziet dat echter niet zitten en is fel in protest gegaan. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s